Α3

14018137_10153914477559389_837267917_nΠλαστικοποιητής Κονιαμάτων – Αντικαθιστά 100% τον ασβέστηστα κονιάματα τσιμέντου (πρέσας – χειρός). Ένα προϊόν που η ειδική του φόρμουλα, από φυσικά τροποποιημένα ορυκτά, δίδει άριστη εργασιμότητα και μεγάλη συγκολησιμότητα στα τσιμεντοκονιάματα για κτίσιμο και σοβάντισμα αντικαθιστώντας 100% τον ασβέστη =σε κάθε του μορφή).

Σε περιοχές όπου οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται φτάνουν ακόμη και 50° C το Α3 με τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, αυξάνει σημαντικά το χρόνο εργασιμότητος του μείγματος κατά την εφαρμογή, βοηθώντας έτσι τους τεχνίτες να διαμορφώσουν καλλίτερες επιφάνειες αλλά και συνάμα την επιμηκύνει περισσότερο τον χρόνο ξήρανσης του κονιάματος, με αποτέλεσμα την αποφυγή δημιουργίας των καταστρεπτικών ρωγματώσεων στην τοιχοποιϊα.

Το Α3 παρασκευάζεται από τροποποιημένα φυσικά ορυκτά, δεν προσβάλει τα μεταλλικά στοιχεία της οικοδομής και είναι φιλικό στον χρήστη και το περιβάλλον.

Ταυτόχρονα δίδει στην τελική εφαρμογή μεγάλη μηχανική αντοχή σε κάμψη και θλίψη, όπου και σύμφωνα με τον Κρατικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων ΕΚΕΠΥ, ξεπερνάει κατά πολύ τα αποδεκτά στάνταρς. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Αντικαθιστά 100% τον ασβέστη στα κονιάματα τσιμέντου (πρέσας – χειρός). Δεν προσβάλει τα μέταλλα και δεν προκαλεί εγκαύματα. Εξαφανίζει τις πεταλίδες. Αύξηση αντοχών, μείωση ρηγματώσεων, μείωση υδατοαποροφητικότητας. Μεγάλη εργασιμότητα και συγκόλληση. Ευκολία στη μεταφορά, αποθήκευση και χρήση. Σημαντική οικονομία και καθαριότητα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 35kg, 20kg